brokuły ... je sie łatwo samemu suszy, wystarczy kupić w sklepie, pociąć na mniejsze kawałki i zostawic w przewiewnym miejscu - a za tą cenę masz ich wiecej
Granulek obojętnie jakiej produkcji i z obojętnie jakim składem w środku (no chyba żeby kabelki były w granulkach) moje zwierzaki nie lubią i muszę je niestety wyrzucać wiec życzę Tobie Teska powodzenia
Teska Zaawansowany Zjadacz Gałązek ''... już nigdy nie będzie tak samo...'''
Imiona koszy: Tesia i Nela
---: [*] Ami 1.09.2010r.
Znak zodiaku:
brokuły ... je sie łatwo samemu suszy, wystarczy kupić w sklepie, pociąć na mniejsze kawałki i zostawic w przewiewnym miejscu - a za tą cenę masz ich wiecej
Posiada się mamusię i jej brokuło-czułego nosa. Nie pozwala mi ich suszyć, bo mówi, że śmierdzą.
Ja tam do testowania nie spełniam wymogów (nie mam 100 postów na forum szylkowym ) . A z resztą bestie i tak by pewnie do miski nasikały. Granulatów nie trawią, ekstrudery jako-tako. Complete jedzą skutecznie od roku. Ale mam pytanie: czy to bezpieczne skoro posiadam prawdopodobny chów wsobny x 2?
Te ziółka dla królika kupię. Jeżeli grochu,marchwi i buraków będzie dużo to oddam kuzynce dla kicaja.
no tak, ja kiedyś suszyłam brokuły w piekarniku, śmierdziało jakby się gaz ulatniał...
_________________ Z Prawdą jest jak z dupą - każdy ma swoją.
--------------------------------------------------------
zapraszam do galerii http://koszatniczka.org/a...hp?user_id=3571 przedstawiam Wam całą wesołą siódemkę
Imię: Karolina
Wysłany: 03-08-2010, 14:26
Teska napisał/a:
Ale mam pytanie: czy to bezpieczne skoro posiadam prawdopodobny chów wsobny x 2?
Complete nie wywoła cukrzycy, bo to dobra karma. Nie powinno sie jej podawać, gdy kosze już zachorują na tę chorobę. A z tego co wiem, twoje kosze są zdrowe, więc nie ma żadnych przeciwwskazań.
_________________ "Nie było nas, był las.
Nie będzie nas, będzie las..."
Teska Zaawansowany Zjadacz Gałązek ''... już nigdy nie będzie tak samo...'''
Imiona koszy: Tesia i Nela
---: [*] Ami 1.09.2010r.
Znak zodiaku:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum